Om MorBlogger.dk

Hej med-mødre

Velkommen til min Blog, som jeg udelukkende har kaldt MorBlogger.dk, fordi jeg er mor med stort M, og så har jeg en masse på hjerte som jeg har brug for at få skrevet ned, og dermed håber at andre vil drage nytte af.

Jeg hedder Pernille, og er årgang 1982. Jeg er kæreste med Kasper på niende år, og sammen har vi Milas fra 2012, og til september 2019 kommer lille Valdemar til verden. Jeg har også Sebastian fra et tidligere forhold som er fra 2008, og så har vi en Cavalier King Charles fra 2017 som hedder Messi.

Vi bor i en lille landsby ved Holbæk, og her trives vi i vores rækkehus med dejlig plads, skøn have, og de dejligste naboer og venner lige rundt om hjørnet.

Ideen bag denne Blog, er at dele mine tanker og oplevelser med andre. Jeg er selv blevet inspireret af andre Blogs, og har i længere tid haft en del følgere på min Instagram profil, hvor jeg delte billeder fra min træning og min kost og hverdag. Men jeg kunne mærke det ikke lige var på det område jeg ønskede at dele min hverdag, og da jeg i mere end 12 år har siddet som webansvarlig, og arbejdet med hjemmesider synes jeg det er oplagt at oprette mit eget.

Så her er den – der bliver fortsat bygget på, pillet ned, rettet farver og menuer og flere tiltag kommer til, men den tid den sorg – nu skal der skrives og deles. Vi ses på Bloggen.

Virksomheder er velkomne til at kontakte mig med henblik på samarbejde, og sponsoreret indhold vil blive markeret med Reklame.

Se også hvem MorBlogger.dk samarbejder med lige her

Læs om Privatlivspolitik her

xx Pernille

MorBlogger.dk – Pernille med sønnerne Sebastian (bagerst) og Milas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *